Kirsten Berg

Jeg er oprindeligt uddannet arkitekt, men valgte efter en sygdomsperiode med stress at tage en ny uddannelse som zoneterapeut, for at arbejde med mennesker i stedet for bygninger.
 
Det alternative behandlingssystem tilbyder et holistisk syn på fysisk og mental sundhed som har hjulpet mig selv igennem perioder med stress og ubalancer. Mine egne oplevelser gav mig lyst til at vide mere om de alternative behandlingsformer, og derfor valgte jeg at uddanne mig til zoneterapeut.
 
Jeg har taget zoneterapiuddannelsen på Gl. Kongevej Zoneterapeutskole i København, som er anerkendt af terapeutforeningen ZoneConnection. Uddannelsen er normeret til 2-3 års undervisning. Følgende fag indgår i undervisningen:
 
Zoneterapi:
Praktisk zoneterapi, meridianlære og 5-elementteori/traditionelt kinesisk medicin (TKM), organ-relaterede muskler, kost-, vitaminer og minerallære, biopati, visuel diagnose, psykologi, klinikvejledning/klientbehandling, førstehjælp med hjertemassage, dokumenterede behandlinger, regnskab og markedsføring.
 
Sundhedsfaglige fag:
Anatomi, fysiologi, sygdomslære med farmakologi, alle fag på sygeplejerskeniveau.
 
Samtlige fag afsluttes med eksamen. Der benyttes eksterne censorer.
 
Jeg er medlem af ZCT og Registreret Alternativ Behandler (RAB) i ZCT. Det betyder, at jeg lever op til en række krav om bl.a. etik, god klinisk praksis og ikke mindst uddannelse og efteruddannelse. Se evt. mere på www.zct.dk.


 
 
 
 Zoneterapeut Kirsten Berg, Ærø
 
 
bergs klinik | CVR: 37340944 | Færgevej 37, Kragnæs, 5960 Marstal  | Tlf.: 25 15 86 45