Mor- og babyzoneterapi

Er du nybagt mor, eller mor til en baby under 1 år, der ikke vil sove, er urolig, ked af det eller lider af ondt i maven/kolik eller ørepine, så tilbyder bergs klinik mor- og babyzoneterapi.
 
Mor og baby er tæt knyttet fysisk så vel som psykisk, også efter fødslen. Som nybagt mor lider de fleste også af søvnmangel og generel stress pga det nye liv med et lille barn. Derfor er det altid en god idé, at mor også bliver behandlet, når baby får zoneterapi.
 
Det er min erfaring at behandlingen virker bedst på barnet, hvis moderen også får en behandling. Far er selvfølgeligt også meget velkommen.
 
Jeg har gode erfaringer med at behandle både søvnmangel og uro hos mødre. Babyer reagerer normalt rigtig godt på zoneterapi, hvis de har ondt i maven/kolik, ørepine, generel uro eller søvnproblemer.
 
Som udgangspunkt behandler jeg ved maveproblemer baby 3 gange indenfor 10 dage, desuden anbefaler jeg, at mor også får minimum 1 behandling, gerne sammen med baby liggende på maven. Herefter aftales det videre forløb, hvis det er nødvendigt.
 
Kontakt klinikken, hvis du vil vide mere eller bestille mor- og babyzoneterapi. Se hvad en mor- og babypakke koster under priser.
 
 
 
 
bergs klinik | CVR: 37340944 | Færgevej 37, Kragnæs, 5960 Marstal  | Tlf.: 25 15 86 45