Øreakupunktur

Ligesom i zoneterapien, hvor alle kroppens organer og dele er afspejlet på fødderne, er alle kroppens organer og dele også afspejlet på ørernes for- og bagside.
 
Når der er ubalance i kroppen, vil der i ørene opstå ømme og trykfølsomme punkter, der refleksmæssigt svarer til ubalancens placering i kroppen. Ved at isætte akupunkturnåle i de ømme punkter, vil signalet blive returneret til det sted i kroppen, hvorfra ømheden kommer og fremkalde en afbalancerende og helbredende effekt i den pågældende del af kroppen.
 
Øreakupunktur virker utrolig effektivt som smertelindring og fungerer generelt forstærkende i kombination med zoneterapi ved mange ubalancer og lidelser, fx allergi.
 
Klinikken tilbyder derudover øreakupunkturbehandling i forbindelse med rygestop og NADA-behandling i forbindelse med behandling af stresssymptomer. Se underpunkter til venstre for flere oplysninger om disse typer behandlinger.
 
Klinikken bruger selvfølgelig kun sterile engangsnåle af høj kvalitet. Hvis du ikke bryder dig om nåle kan du behandles med små frøplastre, du selv aktiverer.
 
 
bergs klinik | CVR: 37340944 | Færgevej 37, Kragnæs, 5960 Marstal  | Tlf.: 25 15 86 45