Zoneterapi

På og under fødderne har vi et komplet reflekszonesystem, som afspejler hele vores krop, således at det via tryk og massage, er muligt at stimulere alle organer, nervesystem, hormonsystem, immunforsvar, blodkredsløb mm. Der rettes op på ubalancer og kroppens egen evne til selvhelbredelse stimuleres.
 
Zoneterapien arbejder bl.a. ud fra principperne i Traditionel Kinesisk Medicin (TKM) hvor læren om meridianbaner og De 5 Elementer danner grundlag for opfattelsen af kroppens sammenhæng og funktion. Det er en holistisk tilgang til mennesket og kroppen, hvor enhver ubalance eller lidelse ses som en del af helheden.
 
Zoneterapi kan bruges til at lindre og afhjælpe symptomer ved akutte og kroniske sygdomme, til at fremme velvære og trivsel og til at styrke helbredet generelt.
 
I underpunkterne til venstre kan du få mere oplysning om hvilke lidelser, symptomer og ubalancer zoneterapien bl.a. kan afhjælpe og lindre, hvilken gavn børn har af zoneterapi samt hvilke reaktioner der er almindelige efter en zoneterapibehandling.
 
 
 
bergs klinik | CVR: 37340944 | Færgevej 37, Kragnæs, 5960 Marstal  | Tlf.: 25 15 86 45